LEVERINGSBETINGELSER

Oversigt

  • Bestillingsfrist: 12:00 middag
  • Ordrebehandling: 1-3 dage
  • Ordrebehandling: 5-9 dage
  • Gratis levering på alle ordrer

Procedure for bestilling

Hvad sker der, når du afgiver en ordre? Først og fremmest vil du meget hurtigt modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail med en oversigt over dine varer. Det er også en bekræftelse på, at vores team er begyndt at arbejde på din ordre og vil afsende den inden for 1 til 3 dage i gennemsnit (hvis du bestiller inden kl. 12, begynder vi at arbejde på din ordre samme dag).

Efter afsendelsen ankommer varerne inden for yderligere 5 til 9 dage. Når ordren er afsendt, modtager du endnu en bekræftelsesmail med sporingsoplysninger.

Aflysninger

Da vi ønsker at behandle alle ordrer hurtigt, har du kun 24 timer til at annullere din ordre. Kontakt os venligst på support@renekbh.com og husk at oplyse dit ordrenummer. Hvis du kontakter os, før ordren er afsendt, kan vi annullere ordren (ellers skal du følge den almindelige returpolitik).

Sene ordrer

I værste fald bør din ordre være fremme inden for 12 dage (3 dages håndtering og 9 dages forsendelse). Af og til opstår der forsinkelser, så vent venligst yderligere 3 dage, før du kontakter os.

Hvis din ordre efter 15 dage stadig ikke er ankommet til din adresse, bedes du kontakte os på support@renekbh.com med angivelse af dit ordrenummer: Vi vil hurtigt hjælpe dig med at finde ud af, hvad der foregår.

Beskadigede / defekte varer

Det er muligt (selvom det er sjældent), at en del af din ordre ankommer beskadiget, eller at varen har en forkert størrelse eller farve.

Gå ikke i panik eller bliv modløs, vi vil med glæde hjælpe dig. Tag et billede af problemet, hav dit ordrenummer ved hånden, og kontakt os på support@renekbh.com med en kort forklaring på, hvad der er sket.

Vi vil gøre vores bedste for at rette op på situationen, normalt ved at returnere de berørte varer uden ekstra omkostninger.

Kontakt

Adresse

RENE København efter Adsfair BV

Voorwillenseweg 107,
2806 ZE, Gouda, Holland

KVK (CVR-nr) 60126035